Ting man kan lave med sine børn i sommerferien

Det er sommerferie og vi skal have nogle gode oplevelser med vores børn.
Aok har fundet nogle gode tilbud som solomødre kan lave med deres børn i sommerferien.
Hvis du har lavet noget hyggeligt med dit barn, vil vi meget gerne høre om det under indlægget.

http://www.aok.dk/for-boern/sommerferie-for-boern

Comment ( 1 )

  1. hannah

    jeg er solomor bor i odense og jeg vil gerne vider hvor der er en app, så man kunne se, om der var kø på motorvejen eller forsinket tog?. så jeg kunne blive opdateret. jeg synes min søn PÅ 4ÅR og je bruger alt for mange timer på kø på motorvejen, når jeg skal aflevere ham hver 2. fredag i Fredericia til hans far .og hente i vejle om søndagen. jeg synes jeg er uheldig også med toget at det er forsinket bare det kunne blive nemmere det noget være bøvl . det går da heldigvis nemmer, om søndagen hvor der ikke er så mange mennesker.